equip

Àngela Hunt

Co-Founder

He treballat en Comerç Internacional des de l’any 96 i sempre trobo motius per emprendre cada objectiu amb entusiasme i il·lusió. M’encanten les plantes i caminar per gaudir de la natura.

Amb aquest nou projecte vull que les petites empreses visquin el procés d’internacionalització com el visc jo, amb optimisme i assolint els propòsits fixats, enriquint-nos com a persones i com a professionals.

Susanna Abellán

Co-Founder

Durant els darrers 20 anys he treballat com a responsable de vendes internacionals a vàries empreses catalanes del sector de la bellesa i la medicina estètica.

Sempre m’ha agradat: viatjar, conèixer noves cultures i aprendre idiomes. Així que he trobat la professió perfecte per a mí i, amb aquest nou projecte, m’agradaria ajudar-te a que la teva empresa sigui un referent als mercats internacionals.

PINK I PUNK MUSES

Nascuda fa uns mesos, però amb un caràcter ja definit. Pink ens inspira a treure el millor de nosaltres mateixes, i creu en un món sostenible i ecològic. Punk ens fa pensar d’una manera més creativa i disruptiva per a trobar solucions menys convencionals.

Vols créixer?

Explica'ns el que necessites i nosaltres ens adaptem

CA
Open chat
Hola! Et podem ajudar?